ჩირის აპარატი Arshia FD130-1747
- გაშრობა/დეჰიდრატაცია
- ქსელიდან
- 220-240
- პლასტმასი
- ლითონი
- ნაცრისფერი
- გამჭვირვალე
ჩირისა და გამომშრალი ბოსტნეულის დასამზადებლად გამოსაყენებელი პროდუქტის რეკომენდებული წონა და დრო: ვაშლი - 2 კგ- 16 საათი ; მსხალი - 2 კგ- 17 საათი; გარგარი, ატამი, ქლიავი - 1,8 კგ - 11-12 საათი. სოკო - 1 კგ- 6-7 საათი; ბოსტნეული- 1 კგ- 4-5 საათი; მწვანილი, ჩაის ფოთლები - 220 გ - 1-2 საათი; ყვავილები- 220გ -1-2 საათი.
გამოშრობის რეკომენდებული ტემპერატურა:
ყვავილები: 35-40 °C
მწვანილები: 40°C
ბოსტენული: 50- 55 °C
ხილი: 55-60°C
გახსოვდეთ, გამოშრობის დრო ვარირებს და დამოკიდებულია იმაზე,თუ რა ოდენობის წვენს შეიცავს პროდუქტი, რამდენად თხლადაა დაჭრილი იგი და რა რაოდენობის ხილისა თუ ბოსტნეულის გამოშრობას აპირებთ.
ჩირის შენახვა/შეფუთვა 1 კვირის შემდეგ განახორციელეთ,რათა პროდუქტი არ დაობდეს/გაფუჭდეს და დიდხანს შეინარჩუნოს პირვანდელი სახე.
ჩვენ გირჩევთ, რომ ჩირის/გამომშრალი ბოსტნეულის მცირე პორციები განათავსოთ შესანახ შეფუთვაში.
ჩირის/ გამომშრალი ბოსტნეულის შესანახად საუკეთესო საშუალებაა გამჭვირვალე მინის ჭურჭელი/კონტეინერი ქაღალდის ან ნაჭრის პატარა ჩანთა.
ჩირის აპარატის ზედაპირის გაწმენდა შეგიძლიათ სველი ტილოთი ყოველგვარი სახეხი საშუალებების გარეშე.
გამოსაშრობი პანელები გარეცხეთ თბილ წყალში ცოტაოდენი სარეცხი სითხის გამოყენებით.