რა უნდა ვიცოდეთ გრანიტის ქვაბებზე?
გრანიტის ქვაბები თუ ტაფები დღითიდღე უფრო პოპულარული ხდება დიასახლისებისთვის. ამ ტიპის ქვებებს აქტიურად იყენებენ პროფესიონალი მზარეულებიც.
გრანიტი ნახშირბადოვანი ფოლადის დახმარებით მალე ცხელდება,რაც საკვების სწრაფ მომზადებას
უზრუნველყოფს.ამასთანავე, ზედაპირი თანაბრად ცხელდება,რის გამოც საკვები კარგად იწვება,როგორც
ცენტრში,ისე კიდეებში.
მოგეხსენებათ, ქოლესტერინი მავნეა ჩვენი ორგანიზმისთვის.
დიეტოლოგები მუდამ გვირჩევენ, რომ ნაკლები ცხიმი მივიღოთ. გრანიტის ქვაბი/ტაფა ამ მიზნის
მიღწევაშიც დაგეხმარებათ, რადგან მინიმალური ცხიმი სჭირდება საკვების მოსამზადებლად.
მისი გლუვი
ზედაპირის წყალობით საკვების ქვაბის ფსკერზე მიწვა გამორიცხულია.
გრანიტის ქვაბი/ტაფა მარტივად,რბილი ღრუბლის გამოყენებით ირეცხება.